/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

PD este învinuit că scoate organizat la miting angajați din întreprinderile de stat. Răspunsul unui șef de instituție

missing
04 iunie 2019, ora 16:35

La mitingul planificat de Partidul Democrat în centrul capitalei ar putea fi aduși organizat mai mulți angajați din cadrul întreprinderilor de stat.

Un telespectator Tv8 a trimis un mesaj la telefonul redacției prin care anunță că la ÎS „Calea Ferată” se fac liste cu angajați ce ar urma să participe la întrunirea democraților din centrul capitalei.

Contactat pentru o reacție, directorul general al „Căii Ferate”, Iurie Topala, a declarat că nu cunoaște nimic despre asta, deoarece se află într-o deplasare peste hotare și ne-a direcționat la adjunctul său.

Prim-vicedirectorul întreprinderii, Miron Găgăuz neagă informația: „Nimeni din conducerea „Căii Ferate” nu organizează nimic. Noi nu ne ocupăm de politică. Dar oamenii noștri sunt membri ai societății și în afara orelor de muncă au tot dreptul să participe la mitinguri, dacă au preferințe pentru anumite partide politice. În întreprinderea noastră lucrează și socialiști și democrați și toți au dreptul să se ducă la mitinguri”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram