/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

Sergiu Litvinenco, despre decizia PAS de a accepta un speaker de la PSRM: Riscurile au fost asumate de majoritatea membrilor

missing
05 iunie 2019, ora 19:26

Deputatul fracțiunii PAS Blocul ACUM Sergiu Litvinenco spune că decizia de azi a Consiliului Politic Național al PAS a fost luată statutar după mai multe dezbateri. 

„Așteptăm și partenerii noștri din bloc să-și asume o decizie similară. Sper că o decizie cu o astfel de esență va fi asumată și de partenerii noștri. Din punctul nostru de vedere, aceasta este unica soluție. Au fost vociferate toate riscurile și ele sunt asumate de majoritatea membrilor Consiliului Politic Național al PAS”, a spus Litvinenco, într-o intervenție telefonică în buletinul de știri de la TV8.

Membrii Consiliului Politic Național al PAS au decis la ședința de azi că își asumă votarea unui speaker propus de PSRM. „Decizia nu se bazează pe încredere și parteneriat cu socialiștii, decizia este unica fezabilă să oprească dictatorul să pună stăpânire pe țară pentru următorii 10 ani, cel puțin”, au scris aceștia într-un comunicat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram