/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Filat s-a îmbolnăvit, din nou! Ședința de la Apel iar a fost amânată

missing
06 iunie 2019, ora 12:03

Ex-premierul Vlad Filat, care se află în detenție la Penitenciarul nr. 13, s-a îmbolnăvit din nou. Potrivit avocatului său Victor Munteanu, acesta a fost vizitat ieri în închisoare de un medic din exterior, care i-a prescris un tratament de două săptămâni. Din acest motiv, ședința de judecată ce urma să aibă loc astăzi la Curtea de Apel Chișinău a fost amânată. 

„Azi-dimineață am primit o prescripție medicală.. El a fost vizitat de medic ieri la penitenciar și s-a dispus să urmeze un tratament de cel puțin două săptămâni, de aceea am depus o cerere de amânare a ședinței. Domnul Filat a depus și el un recurs pe care vrea să-l susțină, să aducă argumente și instanța a acceptat această cerere”, a declarat Victor Munteanu.

Preliminar s-a stabilit că următoarea ședință va avea loc pe 13 iunie.

Avocatul a refuzat să comenteze starea de sănătate a clientului său.

Astăzi trebuia să fie examinat recursul împotriva încheierii din data de 16 aprilie a Judecătoriei sectorului Buiucani, prin care s-a refuzat cererea apărării de sesizare a Curții Constituționale pe dosarul „Filat II”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram