/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Igor Dodon nu va dizolva azi Parlamentul! Acesta îndeamnă oamenii să nu iasă în stradă și convoacă ambasadorul Rusiei, al UE și al SUA

missing
08 iunie 2019, ora 10:12

Președintele Igor Dodon: „Situația în țară este una foarte gravă. Suntem în preajma unei destabilizări. Se încearcă de a mai prelungi mandatul de guvernare prin destabilizare. Eu nu am chemat lumea în stradă, am făcut tot posibilul să nu fie destabilizare”.

„Astăzi nu voi semna decretul de dizolvare a Parlamentului!”, a spus șeful statului.

„Procuratura va deschide doare penale pe tentativa de lovitură de stat. Deputații care vor vota merg la risc”.

„La 11 i-am convocat pe ambasadorii din Rusia, UE și SUA”.

”Am un mesaj către cetățeni. Vă rog, stați acasă! În rândurile voastre vor fi provocatori! Nu ieșiți la proteste, nu blocați Parlamentul, nu blocați Președinția”.

„Am un mesaj și către Poliție. Știu că ați primit indicații să nu vă implicați în caz de destabilizări. Știm și cine v-au dat aceste indicații. Știm că le permiteți unora să vină cu mașini fără numere ca să nu fie identificați. Vă îndemn să nu executați ordine contrar legislației. Situația s-a schimbat. S-au trecut liniile roșii”.

„Cei de la Procuratură care așteaptă cu nerăbdare votul din Parlament pentru ca să deschidă dosare penale. Noi tot știm. Voi chiar credeți că atunci când o să plece cineva din țară o să vă ia în buzunar? Credeți să sunt locuri pentru toți în avioane?”.

„Pot să vă spun că partidele de opoziție nu au scopul să destabilizeze situația”.

„Este evident că protestul de ieri a fost organizat de Partidul Democrat”.

Știrea se actualizează…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram