/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Bașcanul Irina Vlah susține noul Guvern: „Găgăuzia este cu voi”

missing
09 iunie 2019, ora 17:13

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, se arată uimită de evenimentele care se produc în ultimele zile în politică și de modul în care democrații nu cedează puterea și afirmă că regiunea găgăuză sprijină acțiunile noii majorități parlamentare și noului Guvern condus de Maia Sandu.

„Sprijin pe deplin eforturilor preşedintelui Igor Dodon şi a majorităţii parlamentare legitime privind formarea unui nou Guvern, păstrarea păcii şi stabilităţii în Republica Moldova. Cred în înţelepciunea politică a şefului statului şi a capacităţii sale de a găsi o ieşire demnă din această situație complicată de criză. Găgăuzia este cu voi”, a scris Vlah pe o rețea de socializare.

Primarul orașului Taraclia a anunțat mai devreme că autoritățile locale recunosc noul Guvern și este gata să conlucreze chiar de mâine, iar poliția locală este gata să îndeplinească orice ordin venit de la actuala guvernare, pentru că slujesc poporul și nu pe Vlad Plahotniuc.

Guvernul Maiei Sandu, recunoscut. Primăria care anunță că de mâine va lucra cu noii miniștri

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram