Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 968: Atac masiv, RO-alert și risc pentru Moldova! Zelenski explică „primul pas către război mondial”

/VIDEO/ Dodon, mesaj către judecătorii constituționali: „Ce credeți că Plahotniuc, care vă ține «krysha» o să fie toată viața?”

missing
09 iunie 2019, ora 12:27

Președintele Igor Dodon le spune judecătorilor de la Curtea Constituțională că, pentru acțiunile lor de ieri și astăzi, ulterior, ar putea răspunde în fața legii. 

„Ceea ce au făcut ei acum, s-ar putea trezi cu dosare penale mai târziu. Ce credeți că Plahotniuc o să fie toată viața, care vă ține «krysha» și vă pune să faceți prostii?”, a spus Dodon.

„Avem mesaje din Est și din Vest, cu mesaje de recunoaștere a ceea ce se întâmplă în aceasta clădire (n.r. clădirea Parlamentului). Vedem că ei nu vor să cedeze puterea, nu cred ca cineva credea ca Plahoniuc o să plece singur”, a spus președintele.

Acesta susține că ar putea organiza și el proteste, în zilele următoare, doar ca acestea să nu aibă loc în același timp cu cele ale PD-ului, ca să nu fie confruntări.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.