/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Reportera TV8.md, gonită și stropită cu apă de un protestatar! „Du-te, uăi, sau tu nu înțelegi?!”

missing
09 iunie 2019, ora 14:59

Reportera TV8.md Daniela Cuțu a fost gonită de un protestatar, în apropiere de clădirea Guvernului. Aceasta s-a apropiat de un grup de manifestanți, care își împărțeau sticle cu apă, după finalizarea manifestației organizată de PDM, și i-a luat la întrebări. 

„De ce ați venit aici?”

„Ca să te vedem pe tine ce frumoasă ești…”

Unul dintre protestatari a spus că a venit la un concert.

„Ăștia-s a lui Maia Sandu, a lui Năstase…”, a spus una dintre manifestante, referindu-se la reportera noastră.

Ulterior, unul dintre protestatari a început să o preseze pe reportera noastră să filmeze și să se ducă de aici. La un moment dat acesta sa răstit la ea: „Du-te, uăi, sau tu nu înțelegi?!”, iar când Daniela a închis telefonul acesta a stropit-o cu apă.


Vezi și:

Echipa TV8, agresată în timpul protestului! Un manifestant a bruscat-o pe o colegă, iar altul și-a stins țigara în microfonul TV8

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram