/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și prognoză alarmantă! SUA acuză Rusia de atacuri chimice

Declarația MAI-ului: „Ministerul nu acționează în funcție de indicațiile politicienilor”

missing
10 iunie 2019, ora 17:01

Reprezentanții Ministerul Afacerilor Interne (MAI) au emis astăzi o declarație prin care spun că își vor îndeplini în continuare atribuțiile funcționale, asigurând ordinea și liniștea publică în strictă conformitate cu prevederile legii și că nu vor acționa în funcție de indicațiile politicienilor.

„Pentru noi Constituția rămâne legea supremă care spune că, misiunea noastră este de a apăra drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanei prin activităţi de menţinere, asigurare şi restabilire a ordinii şi securităţii publice.

Recomandăm tuturor celor care încearcă în aceste zile să implice imaginea instituției noastre și a conducătorilor în jocuri politice: să nu provoace angajații care sunt antrenați în asigurarea ordinii publice, să nu vehiculeze cu informații neveridice în care suntem vizați, să manifeste respect pentru oamenii care poartă uniformă și să nu se implice în acțiuni ilegale pentru care pot fi trași la răspundere.

Noi, întreaga echipă MAI rămânem la datorie!”, este mesajul emis de serviciul depresă al MAI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram