/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 806: Paradă cu arme atomice, vizită surpriză și rucsac de urgență! Rusia o acuză pe Maia Sandu

/VIDEO/ Cum li se astupă gura la protestatarii veniți la mitingul PD: „Ți-am spus să taci”

missing
10 iunie 2019, ora 13:57

Protestatarii veniți ieri la mitingul organizat de Partidul Democrat ar fi primit indicații să nu vorbească cu presa. Totuși, jurnaliștii au găsit mai multe persoane vorbărețe care erau gata să povestească pentru ce au venit la protest și cine i-a adus în mod organizat.

Echipa Jurnal TV a surprins un moment în care o femeie îi astupă gura alteia, după ce aceasta a început să vorbească despre miting. „Am venit să facem interesele țării noastre. Am venit cu transportul de la Strășeni”, povestea femeia.

După ce a fost întrebată de la ce partid este persoana care a organizat deplasarea protestatarilor la Chișinău, o altă femeie venită din spate i-a astupat gura și și i-a spus să tacă.

Pe fundal se aud și alte voci care o îndeamnă pe femeie să „închidă gura”. „Taci. Dacă ești proastă nici nu a trebuit să vii…Dacă nu-și dă seama ce vorbește, nici nu o întrebați.”, a spus o femeie așezată alături de persoana care vorbea la microfon.

Ulterior, aceeași doamnă care a i-a astupat gura protestatarei s-a apropiat nervoasă și a certat-o pe femeie: „Ți-am spus să taci, să nu vorbești nimic”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram