/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Năstase și Pînzari, la un pas de a se lua la bătaie, în timpul perchezițiilor de dimineață, de la Direcția nr. 6 a INI

12 iunie 2019, ora 13:57

Azi-dimineață, în timpul intervenției mascaților la Direcția nr. 6 a Inspectoratului Național de Investigații (INI) din Chișinău, s-a produs o altercație dintre Andrei Năstase, noul ministru al Afacerilor Interne, numit în Guvernul Sandu, și Alexandru Pînzari, șeful Inspectoratului General de Poliție (IGP), demis de noul Cabinet de Miniștri acum două zile. 

S-a întâmplat în timp ce Năstase a încercat să intre în clădirea direcției, cât Pînzari făcea declarații de presă.

„Nu, nu, nu! Nu-i permiteți! Nu-i permiteți să intre”, s-a adresat Pînzari mascaților, în timp ce Năstase a încercat să intre în clădire. „De ce împingeți oamenii?”, i-a zis Pînzari lui Năstase.

Când a fost luat pe sus de mascați, Năstase a început să strige la Pînzari: „Nu te atinge de mine! Nu te atinge de mine, am spus!”.

Pînzari: „Nu striga! Nu striga!.. Eu nu te ating, nu te te…”

Unul dintre mascați: „Nu vă bateți vă rog frumos!”

Năstase: „Ascultă-mă atent! Prin hotărâre de Guvern, ai fost demis din funcția de inspector al inspectoratului… de șef al IGP”

Pînzari: „Actul normativ care-i?”

Năstase: „Repet: prin hotărâre de Guvern, ai fost demis din funcția de șef al IGP. Te somez să te supui unei hotărâri de Guvern, emisă în conformitate cu Constituția și cadrul normativ al țării. Orice vei face împotriva Constituției va fi folosit împotriva dumitale de către un procuror liber și justiție corectă”.

Pânzari: „Să o folosească, bine?”

Năstase: „S-o folosească? Ne-am înțeles!”

Vezi și:

Cum explică IGP suspendarea din funcție a polițiștilor care susțin Guvernul Sandu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram