/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Andrei Popov pleacă de la TV8, după ce a acceptat să fie șeful cabinetului noului ministru de Externe, Nicu Popescu

13 iunie 2019, ora 14:16

Andrei Popov, realizatorul emisiunii „Diplomația Populară” și coprezentatorul emisiunii „Boțan si Popov”, își încheie activitatea la TV8. Se întâmplă după ce fostul ambasador a anunțat că a acceptat funcția de șef al cabinetului noului ministrul al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, numit în Guvernul Sandu.

„Înainte de a lua decizia de a accepta propunerea noului Ministru de Externe, Nicu Popescu, de a reveni la Minister în poziția de șef de cabinet al ministrului, am venit la TV8, anunțând-o pe buna mea prietena Natalia Morari și pe directorul TV8, Andrei Beșliu (iar înainte de asta și colegii de la IPIS) despre decizia luată”, a comentat Andrei Popov, într-o postare pe pagina sa de Facebook.


TV8 îi mulțumește lui Andrei Popov că a fost alături de noi de la lansarea postului de televiziune. Respectând normele deontologice, care recomandă persoanelor care dețin funcții publice să nu desfășoare activitate jurnalistică, sistăm colaborarea cu Andrei Popov și promitem telespectatorilor să rămânem la fel de obiectivi și imparțiali în tratarea evenimentelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram