/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Năstase: Pe Plahotniuc îl așteaptă o surpriză de la Cavcaliuc

13 iunie 2019, ora 22:32

Andrei Năstase, numit recent în funcția de ministru al Afacerilor Interne în Guvernul condus de Maia Sandu, a spus că noul Cabinet de Miniștri nu l-a demis intenționat pe șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, așa cum au făcut-o de altfel cu șeful IGP, Alexandru Pînzari. Întrebat de moderatoarea emisiunii Politica de la TV8, Natalia Morari, ce se ascunde în spatele acestei decizii, Năstase nu a vrut să ofere mai multe detalii, totuși acesta a făcut câteva declarații curioase.

„Pe Plahotniuc îl așteaptă o surpriză de la Cavcaliuc. El deja a făcut tot ce trebuia să facă. Eu nu am comunicat cu Cavcaliuc, el a comunicat cu alții…”, a spus Năstase.

Șeful IGP, Alexandru Pînzari, a fost demis la prima ședință a noului Guvern. Acesta însă nu recunoaște noul Cabinet de Miniștri, spune că se supune doar ministrului Alexandru Jizdan și continuă să-și exercite atribuțiile de serviciu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram