/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

PD va convoaca mâine Consiliul Naţional Politic. Motivul

13 iunie 2019, ora 16:20

Partidul Democrat din Moldova (PDM) anunță pentru mâine convocarea ședinței Consiliului Național Politic. 

Potrivit reprezentanților formațiunii politice, la ședință se vor lua decizii privind soluționarea blocajului politic și juridico-instituțional în care se află țara.

Totodată, într-un comunicat de presă publicat pe pagina partidului se precizează că declarațiile pentru presă vor urma după ședință.

Recent, PDM a chemat PSRM și Blocul ACUM la discuții. Vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, a fost delegat de partid pentru a purta un dialog cu cele două formațiuni.

La rândul său, Maia Sandu și Andrei Năstase au spus că ar fi gata să poarte discuții cu PDM doar în cazul în care toate instituțiile statului vor fi eliberate, iar activitatea Guvernului va fi deblocată.

Ieri, Deputatul Ilan Șor, președintele Partidului ȘOR (PP ȘOR), a spus că în două zile va convoca și el Consiliul Republican al partidului la care se va discuta despre situația politică din țară, iar ulterior, va ieși într-o conferință de presă și va răspunde la toate întrebările.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram