/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Sediul central al PPEM, evacuat. Ce spun reprezentanții partidului lui Iurie Leancă

missing
14 iunie 2019, ora 15:56

Sediul central al Partidului Popular European din Moldova (PPEM) a fost evacuat. Asta pentru că în luna iunie a expirat contractul de locațiune, iar clădirea urmează să fie vândută. Despre asta au anunțat reprezentanții PPEM.

În luna iunie a expirat contractul de locațiune și, întrucât imobilul urmează să fie vândut de proprietar, acesta nu a mai fost prelungit. Ne aflăm în proces de identificare a unui nou sediu, iar despre locația acestuia vom comunica ulterior”, au mai menționat serviciul de presă a PPEM.

Partidul Popular European din Moldova (PPEM) este o formațiune politică de centru-dreapta din Republica Moldova, fondată la începutul anului 2015 de către fostul prim-ministru Iurie Leancă, după plecarea sa din Partidul Liberal Democrat din Moldova.

Vezi și:

E oficial! Iurie Leancă nu devine europarlamentar. Anunțul lui Victor Ponta

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram