/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

SURSE: Jizdan și-ar fi luat rămas bun de la angajații MAI! Cum comentează democratul și serviciul de presă al minsterului

missing
14 iunie 2019, ora 16:30

UPDATE, 16:30 Într-o intervenție live la TV8, Alina Zbancă, purtătoarea de cuvânt și consiliera ministrului Jizdan a infirmat informația. Acesta spune că ministrul se află la locul său de muncă.

UPDATE: Ziarulnational.md scrie că are o confirmare de la Alexandru Jizdan precum că informația este un fals.

Vom urmări în continuare subiectul și vom reveni cu detalii.

Alexandru Jizdan, ministrul de Interne în Guvernul Filip, și-ar fi luat rămas bun de la colegii din minister. Informațiile au fost confirmate pentru TV8 din surse din cadrul MAI-ului. 

Alte surse din cadrul Guvernului ne-au spus că angajații care fac parte din echipa Executivului Filip sunt îndemnați să-și „strângă lucrurile”.

L-am contactat pe Alexandru Jizdan pentru a verifica informația, dar telefonul său este deconectat.

„Nu confirmăm, nici nu infirmăm. Când o să avem informații, o să vi le comunicăm oficial”, ne-a spus Alina Zbanca, ofițera de presă a MAI-ului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram