/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Alți doi polițiști declară că se vor supune Guvernului Sandu: „Să nu îndeplinim ordinele nelegitime ale fostei guvernări”

missing
14 iunie 2019, ora 15:45

Alți doi angajați ai Ministerului de Interne (MAI) declară că recunosc Guvernul Sandu și își îndeamnă colegii să nu se supună.

Victor Panuș, IP Strășeni: „Susțin noul Guvern în frunte cu Maia Sandu și mă alături colegilor mei de la Direcția nr. 6 a Inspectoratului de Investigație”.

Victor Roșca, locotinent-colonel de Poliție: „Fac un îndemn la toți care mă cunosc să susținem Guvernul în frunte cu Maia Sandu, să nu îndeplinim ordinele și indicațiile nelegitime ale fostei guvernări. Poliția trebuie să fie de partea poporului și punctum”. 

Zilele trecute, un grup de polițiști de la Inspectoratul Național de Investigații a declarat public despre faptul că susține Guvernul Sandu. Polițiștii și-au îndemnat colegii să facă la fel. A doua zi, aceștia au fost suspendați din funcții printr-un ordin al lui Alexandru Pînzari, șef al Inspectoratului General de Poliție, care era deja demis la rândul său de membrii noului Cabinet de Miniștri.

Ulterior, și un polițist de frontieră de la Ungheni a publicat un mesaj similar. Acesta spune că nu a avut probleme la serviciu ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram