/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Au scos fotoliul din Guvern și au plecat. Imaginile, surprinse de reporterul TV8

missing
14 iunie 2019, ora 20:07

După ce Guvernul Filip și-a anunțat demisia, un bărbat, cel mai probabil fost angajat al Guvernului a fost surprins de reporterul TV8 cum scoate din sediul executivului un scaun. 

Întrebați dacă fotoliul îi aparține premierului demisionat, un bărbat a menționat că este al lui și că îl ia acasă.

Este al meu. Îl iau cu mine, la mine acasă.

De asemenea, a fost surprins și un microbuz. În preajma acestuia se aflau mai mulți oameni, care ulterior, au urcat și erau gata de plecare.

„- Pleacă acasă. Se duc la Ocnița. – Le asigurați transportul? – Noi i-am ajutat, da. Evident când s-a început ploaia, am încercat să ne mobilizăm și am făcut ordine după cum vedeți.” 

Câteva ore în urmă protestatarii, care s-au aflat în preajma Guvernului Republicii Molodva și-au strâns lucrurile și au plecat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram