Confirmat: Consilierii din Chișinău vor să-l demită și pe Ruslan Codreanu, și pe Nistor Grozavu

15 iunie 2019, ora 11:56

Consilierii municipali din Chișinău au declarat că intenționează să-l demită din funcție pe edilul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, și pe viceprimarul Nistor Grozavu.

Propunerea a venit din partea fracțiunii PSRM, consilierii căreia au anunțat că vor propune ca celor doi funcționari să le fie acordat vot de neîncredere.

La rândul lor, cei din fracțiunea PL spun că ei au propus demiterea lui Ruslan Codreanu mai de mult. Aceștia însă sunt nemulțumiți că au fost anunțați despre ședința de azi cu o oră înainte doar. Liberalul Ion Cebanu spune că PSRM ar fi făcut acest lucru intenționat, sperând că fracțiunea PL nu va putea să vină la Primărie.

La rândul său, Ruslan Codreanu spune că nu cunoaște despre faptul că ar putea fi demis azi, dar afirmă că nu este uimit.

Vezi și:

/VIDEO LIVE/ Consilierii municipali din Chișinău fac declarații de presă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram