/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ion Ceban: Consiliul Municipal a acordat vot de neîncredere lui Codreanu și Grozavu

missing
15 iunie 2019, ora 14:46

Consiliul Municipal Chișinău a aprobat o declarație în care a acordat vot de neîncredere primarului interimar al capitalei, Ruslan Codreanu și viceprimarului Nistor Grozavu. Despre aceasta a anunțat astăzi pe rețelele de socializare deputatul socialist Ion Ceban.

„Consilierii au solicitat ca aceștia să își prezinte demisia”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ion Ceban.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Vasile Chirilescu, primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, nu a fost demis din funcție pentru că ședința Consiliului Municipal nu a avut loc.

Astăzi, consilierii municipali din Chișinău au declarat că intenționează să-l demită din funcție pe edilul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, și pe viceprimarul Nistor Grozavu.

La rândul său, primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, spune că ieri, aleșii municipali i-au înaintat un demers prin care cereau să fie convocată ședința Consiliului Municipal pentru ziua de azi.

Acesta a mai menționat că nu știe despre faptul că s-ar putea discuta chestiunea cu privire la demiterea lui, dar nu este uimit de această solicitare.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram