/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ ULTIMA ORĂ! Gheorghe Cavcaliuc demisionează și se lansează în POLITICĂ

15 iunie 2019, ora 11:13

Șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc demisionează. Anunțul a fost făcut azi, în cadrul unei conferințe de presă. Cavcaliuc a mai anunțat că intenționează se se implice în politică și să-și creeze propriul partid.

„Personal, consider că a venit timpul pentru o nouă filă și în cariera mea profesională, de aceea, vă informez despre demisia mea începând cu data de 17 iunie 2019. Aș putea pleca chiar astăzi, dar simțul responsabilității pentru siguranța cetățenilor Republicii Moldova impune necesitatea organizării evenimentului din 16 iunie 2019, la care se așteaptă participarea a zeci de mii de cetățeni din toată țara. Vreau să garantez, ca și de fiecare dată, o organizare impecabilă în maximă siguranță a fiecărui participant la acest eveniment pentru a-și putea realiza drepturile la întruniri și la libera exprimare.

După demisia mea voi fi în continuare alături de voi, cetățenii Republicii Moldova, dar într-o altă calitate. Consider că, experiența bogată pe care am acumulat-o de-a lungul carierei mele în diferite funcții, inclusiv manageriale, îmi va permite formarea unei echipe puternice de profesioniști și patrioți ai acestei țări, care va contribui la consolidarea statului de drept și bunăstării cetățeanului. Îmi propun implicarea în politică și crearea unei noi formațiuni politice, care va evolua spre bine Republica Moldova pentru urmașii urmașilor noștri”, a spus Gheorghe Cavcaliuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram