/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Vlad Plahotniuc a plecat din Moldova, dar a zburat de la Odesa. UPDATE: Unde ar fi ajuns avionul într-un final

missing
15 iunie 2019, ora 16:15

UPDATE: Unicul avion privat care a zburat aseară, către ora 17:00 de la Odesa ar fi fost această aeronavă „Cessana 680 A”, înregistrată în Turcia. Avionul a zburat spre Istanbul și ar fi aterizat pe aeroportul Sabih. 

Președintele Partidului Democrat (PDM), Vlad Plahotniuc, ar fi plecat ieri din Republica Moldova imediat după discuțiile de la ședința Consiliului Național Politic al PDM. Acesta ar fi plecat de la sediul PD-ului înainte de briefingul la care a ieșit Vladimir Cebotari, vicepreședintele partidului. 

Totuși, liderul PD nu a zburat aseară din Chișinău, dar ar fi ajuns cu un automobil în regiunea transnistreană, de unde a plecat la Odesa, iar de acolo ar fi zburat cu un avion privat. Aceeași informație a fost confirmată pentru TV8 din mai multe surse, care ne-au rugat să le păstrăm anonimatul. Nu cunoaștem deocamdată unde a zburat avionul care a decolat de la Odesa, în care se afla Vlad Plahotniuc. Vom încerca să aflăm mai multe detalii și revenim cu informații.

Aseară, de pe Aeroportul Chișinău au decolat mai multe avioane private. În presă au apărut informații că printre cei care au plecat din țară ar fi și deputații Ilan Șor și Vlad Plahotniuc.

La câteva ore, reprezentanții PDM au publicat un comunicat de presă în care au confirmat faptul că Vlad Plahotniuc a plecat din țară, dar au spus că este vorba doar despre o plecare de câteva zile, pentru a-și revedea familia. Nu este menționat unde anume a zburat liderul PDM.

Vezi și:

/VIDEO/ Năstase: Am verificat, în unul dintre avioanele charter se afla familia lui Ilan Șor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram