/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

A fost reținut de polițiști chiar la intrarea în țară. Renato Usatîi este transportat la PCCOCS

missing
16 iunie 2019, ora 14:58

Liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, a fost reținut la intrarea în țară, la vama Sculeni. Acesta a fost dus de polițiști la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale.

După ce a fost reținut, Renato Usatîi s-a adresat zecilor de susținători care au venit la vamă să-l întâlnească și le-a spus că potrivit instrucției, polițiștii nu-l pot lăsa să iasă din mașină decât la Procuratură.

„Voi toți știți că acum câteva zile regimul a căzut. Niciun judecător, niciun procuror, niciun polițist, cred eu, că nu vor lua decizii ilegale pentru că cel care le-a dat indicații, Plahotniuc, a părăsit țara”, a spus Usatîi.

Liderul formațiunii „Partidul Nostru”, de aproape doi ani este plecat din Republica Moldova după ce organele de drept de la noi i-au intentat un dosar penal pentru tentativă de omor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram