/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ilian Cașu, despre reținerea lui Renato Usatîi: Aș vrea să cred că se merge strict procedural și Renato va fi lăsat să meargă acasă

missing
16 iunie 2019, ora 15:57

Ilian Cașu, vicepreședintele formațiunii „Partidul Nostru”, spune că Renato Usatîi, care a fost reținut la vamă de către polițiști și transportat la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), ar trebui astăzi, după audieri, să meargă acasă. Potrivit lui, mâine dimineață ar trebui să continue audierile. 

Totuși, Ilian Cașu spune că nu vrea să-i bănuiască pe polițiști de rea intenție, însă are impresia că ceva „nu este bun”. „Eu aș vrea să cred că asta n-o să se întâmple și le spun la toți că totul va fi bine, că se merge strict procedural și Renato este lăsat să meargă la părinți acasă”.

Ilian Cașu spune că șefii de la Poliție au unele hârtii, dar că nu știe ce conțin acestea. „Am explicat poziția noastră – Renato a venit să se descurce personal cu zecile de dosare fabricate de către regimul Plahotniuc.

Renato Usatîi a revenit astăzi în țară și a fost reținut de polițiști chiar la vama Sculeni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram