/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO LIVE/ Susținătorii lui Renato Usatîi pichetează Procuratura și îl așteaptă pe politician să iasă din instituție

missing
16 iunie 2019, ora 18:30

Zeci de susținători ai formațiunii politice „Partidul Nostru” pichetează Procuratura acolo unde a fost adus de la frontieră liderul partidului Renato Usatîi. Politicianul a revenit astăzi în țară și imediat a fost reținut de polițiști. Oamenii spun că îl așteaptă pe liderul partidului pentru a merge împreună cu el acasă.

Primarul orașului Bălți, Nicolai Grigorișin, ales pe listele PPPN, a menționat că Renato Usatîi a luat o decizie corectă să revină în țară pentru că în țară s-a schimbat guvernarea, sunt noi miniștri „care nu vor încurca politica cu lucrul”. „De aceea, eu sunt sigur că Moldova noastră are un viitor bun și acest viitor este luminos, din câte văd. Sunt sigur că odată cu sosirea lui Renato, oamenii vor înceta să mai părăsească țara noastră, iar noi vom continua să construim o Moldovă prosperă”, a declarat primarul.

Sediul Procuraturii este păzit de polițiști care îi țin pe protestatari la distanță.

Transmisiunea live de la eveniment o vedeți mai jos:

Ренато Усатый в Прокуратуре по борьбе с оргпреступностью

Ренато Усатый в Прокуратуре по борьбе с оргпреступностью

Gepostet von Усатый Ренато-Renato Usatii am Sonntag, 16. Juni 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram