/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Deputatul Sergiu Sîrbu, mesaj către colegii din ACUM și PSRM: „Eu voi fi coșmarul vostru”

missing
17 iunie 2019, ora 10:02

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu spune că se simte foarte bine din calitatea de parlamentar de opoziție și le promite colegilor din PSRM și ACUM că el va fi „coșmarul lor”, în viitorul apropiat. 

„Dragă Alianță! În doar câteva zile de când ai preluat “puterea” ai admis deja o mulțime de abuzuri și fărădelegi! Dar nu ne scapă nimic, să știi. Nici nu-ți închipui cât îmi era de dor de acele timpuri când aveam frâu liber să atac dur și să critic vehement toate ilegalitățile și nedreptățile comise împotriva propriului popor de așa zisa guvernare! Fără supărare, dar eu voi fi coșmarul vostru pentru următoarea perioadă, care, sigur nu va fi una de durată!”, a comentat Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram