/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Din unul, în două! Ministerul Sănătății și al Muncii s-ar putea separa din nou. Explicația lui Sandu

missing
17 iunie 2019, ora 14:36

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale ar putea fi divizat. Despre aceasta a declarat astăzi prim-ministra, Maia Sandu, în sediul instituției. Potrivit ei, separarea este necesară pentru că atât în domeniul sănătății cât și în domeniul muncii și protecției sociale există probleme care trebuie soluționate. 

„Părerea mea personală pentru moment, eu cred că a fost o decizie proastă fuzionarea celor două ministere. Eu o să optez pentru separarea acestor două ministere. Pentru că sunt agende complicate pe fiecare din dimensiuni. Pe dimensiunea sănătate sunt foarte multe lucruri care trebuie făcute și pe dimensiunea protecției sociale avem o sumedenie de probleme. Sunt subiecte extrem de complicate și cred că ne permitem să avem două instituții separate care să se axeze fiecare pe problema lui”, a declarat Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram