Fracțiunea Partidului Șor din Parlament va fi prezentă la următoarea ședință a Legislativului. Așa crede unul dintre cei șapte deputați ai formațiunii, Petru Jardan.

Întrebat de TV8 dacă deputații Partidului Șor vor reveni la muncă, Jardan a răspuns: „Urmează să ne întâlnim cu colegii și să discutăm, dar bănuiesc că da”.

Am încercat să aflăm de la Petru Jardan unde exact se află acum liderul partidului Ilan Șor și când va reveni în țară, dar deputatul ne-a spus că nu cunoaște nimic la acest subiect. „Eu singur am fost plecat două zile din Chișinău. Am discutat cu dl Șor vineri, dar nu știu unde a plecat”, a precizat Jardan.

Purtătoarea de cuvânt a lui Ilan Șor, Alina Șargu, a refuzat să ne spună unde se află politicianul și când urmează să se întoarcă în țară. Auzind întrebarea, aceasta ne-a închis telefonul.

În seara zilei de 14 iunie, presa a scris că Ilan Șor a plecat din R. Moldova la bordul unui avion privat. Aeronava a aterizat la Moscova. Membrii familiei acestuia au fost zăriți la Aeroportul Șerementievo din capitala Federației Ruse.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!