/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

UPDATE: Activistul civic Pavel Grigorciuc, a fost plasat în arest la domiciliu

missing
17 iunie 2019, ora 17:28

UPDATE: 17:20 Activistul civic Pavel Grigorciuc a fost plasat în arest la domiciliu, după ședința de astăzi. 

De asemenea, fostul avocatul Eduard Rudenco, care figurează și ca martor în dosarul „Grigorciuc – Sârbu” s-a abținut să de-a declarații împotriva fostului său client, pe motiv că cunoaște informații din dosarul lui Grigorciuc. „Mă impuneți să fac o infracțiune. Dând declarații împotriva clientului meu, deoarece sunt martorul acuzării. Pentru mine este absurd.

UPDATE: 14:53 Astăzi are loc ședința de judecată în dosarul activistului Pavel Grigorciuc. La audieri a: venit și deputatul democrat Sergiu Sîrbu, victima altercației dintre cei doi. Potrivit protv.md la proces este și președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Știrea se actualizează…

Activistul Pavel Grigorciuc a fost reținut la mijlocul lunii martie, în urma unei altercații cu deputatul democrat Sergiu Sîrbu. Acesta este cercetat în urma unei plângeri, formulate în baza acuzației de agresare fizică a deputatului. Cauză penală pornită în privința lui Grigorciuc este pentru huliganism. Pentru că l-a lovit pe deputatul PD, el riscă cinci ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram