/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Dodon, despre cum ar fi plecat Plahotniuc și Șor din țară: „Vineri, la 17:30, ei nu mai erau în Moldova”

missing
18 iunie 2019, ora 06:20

Președintele Igor  Dodon spune că, din informațiile pe care le deține, Vlad Plahotniuc și Ilan Șor au părăsit țara în după-amiaza zilei de vineri.

„Din informațiile pe care le avem, Vlad Plahotniuc nu a zburat seara, ei au luat o pauză până la 17:30, iar către această oră ei nu mai erau în Moldova. Aceștia, prin regiunea transnistreană, cu mașinile, împreună cu Șor, au plecat și i-au lăsat pe toți. Toți erau șocați pur și simplu”, a comentat Dodon aseară, la o ediție specială de la NTV Moldova.

Dodon spune că Șor și-ar fi convocat în acea zi echipa și le-a spus că totul se va rezolva și că el nu o va părăsi. „Apoi le-a zis: luăm pauză de 15 minute, și oamenii l-au așteptat trei ore, dar el a plecat”, a spus șeful statului.

De asemenea, Dodon spune că în acele avioane private „nu se afla nimeni dintre cei care trebuie arestați”, ci doar membrii familiilor acestora. O altă versiunea a fost că aceștia pur și simplu au făcut acesta manevră pentru a distrage atenția.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram