/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ședința de azi a Parlamentului, fără Șor, Candu și Plahotniuc

missing
18 iunie 2019, ora 10:25

De la ședința de azi a Parlamentului lipsesc mai mulți deputați. Din cei 101 de parlamentari, la ședință au venit 88.

Potrivit datelor prezentate de reprezentanții Secretariatului Parlamentului, lipsește in corpore fracțiunea Partidului ȘOR. De asemena, deputații Ion Groza și Ion Leucă lipsesc pe motiv de boală, iar Victor Bologan a scris cerere.

Nemotivat lipsesc deputații Vlad Plahotniuc, Constantin Botnari și Andrian Candu.

Ieri, deputatul din fracțiunea PP ȘOR Petru Jardan a spus reporterului TV8.md că, cel mai probabil, el și colegii săi din formațiune vor participa la următoarea ședință a Legislativului. Astăzi, acesta nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne spune din ce motiv nu au venit azi la ședință. Nu a răspuns la telefon nici deputata Marina Tauber.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram