/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

A plecat de acasă și nu s-a mai întors. Un vârstnic din Chișinău este căutat de rude

missing
19 iunie 2019, ora 13:42

Un vârstnic, domiciliat pe strada Grigore Vieru, sectorul Râșcani din Chișinău, a dispărut fără urmă. El a ieșit din casă și a plecat într-o direcție necunoscută. Rudele spun că nu a fost văzut de pe data de 31 mai curent.

Semnalmente:
-Înălțime medie;
-slab la trup;
-se mișcă cu dificultate;
-poartă o cămașă de fanel și blugi de culoare închisă;
-pe cap poartă un chipiu de culoare neagră.

Potrivit rudelor, numele bărbatului este Vasilii Ivanovici. El suferă de pierderi de memorie și nu-și poate aminti numele și adresa de trai. Poate spune că locuiește în sectorul Botanica al capitalei (unde locuia mai devreme).

De asemenea, bărbatul suferă de hipertensiune arterială. În acest sens rudele roagă, în caz de-l identificați, să chemați imediat medicii și Poliția.

Cei care pot oferi informații despre locul aflării bărbatului, sunt rugați să anunțe rudele la următoarele numere de telefon: 079558411, 068770560, 069536679, 068474156.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram