/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO.FOTO/ DETALII despre incidentul de la Otaci! Clădirea s-a surpat de la al nouălea nivel până la primul

missing
19 iunie 2019, ora 22:51

Incidentul de la Otaci, unde s-a prăbușit o parte dintr-un bloc de locuințe cu nouă etaje, a avut loc în această seară la ora 21:20. Din informațiile preliminare clădirea s-a surpat de la al nouălea nivel până la primul. 

Blocul se află pe strada Prieteniei nr.153 din Otaci.

Conform datelor preliminare, nu sunt înregistrate victime.

„Angajații IGSU au evacuat 46 de oameni, inclusiv 11 copii din blocul avariat, reușind preîntâmpinarea unei tragedii. La fața locului pentru gestionarea situației, dar și a operațiunii de intervenție este conducerea IGSU reprezentată de general – maior Mihail Harabagiu. Echipele de salvatori și pompieri au mers în recunoaștere, pentru a stabili exact că nu sunt persoane sub dărâmături. Angajații Inspectoratului de Poliție au încercuit zona de risc pentru a securiza cetățenii. La fața locului  este convocată Comisia pentru situații excepționale”, informează reprezentanții IGSU.

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram