/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

UPDATE: Și CNA vine cu o reacție la declarațiile lui Viorel Morari, precum că ar fi fost filat de 2 automobile ale instituției

missing
19 iunie 2019, ora 11:40

UPDATE, ORA 11:46 Și reprezentanții CNA au venit cu o reacție la declarațiile lui Viorel Morari, precum că ar fi fost urmărit de două automobile ale instituției. Aceștia resping afirmațiile ex-șefului PA: „CNA nu a efectuat măsuri speciale de investigaţii în privinţa domnului Viorel Morari”, este răspunsul reprezentanților instituției, solicitați de TV8.md.

ORA 10:57 Reprezentanții Serviciului de Informaţii şi Securitate (SIS) dezmint declaraţiile lui Viorel Morari, făcute ieri în cadrul discuțiilor Clubului Jurnaliștilor de Investigație, precum că fostul șef al Procuraturii Anticorupție (PA) ar fi fost urmărit de o mașină care aparține SIS.

„Serviciul de Informaţii şi Securitate neagă cu vehemenţă implicarea sa în urmărirea vizuală a ex-procurorului – șef al Procuraturii Anticorupție şi face un apel către domnul Morari de a evita insinuările şi supoziţiile. În acest sens, SIS se declară deschis pentru orice discuţie privind situaţia creată pentru a exclude interpretările vădit eronate, lipsite de argumente. Totodată, reiterăm că Serviciul de Informaţii şi Securitate în activitatea sa acționează în strictă conformitate cu prevederile legale cu respectarea drepturilor şi libertăţilor persoanei”, se menționează într-un comunicat al SIS.

Ieri, Morari a vorbit despre trei automobile care l-ar fi urmărit, două dintre care, potrivit declarațiilor ex-șefului PA, aparțin Centrului Național Anticorupție (CNA). Am contactat și ieri, și astăzi reprezentanții CNA pentru a obține o reacție, însă aceștia nu au răspuns deocamdată la telefon. Vom reveni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram