/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Moldovagaz ar fi cumpărat jeepuri de peste un milion de euro. Maia Sandu: „vă rugăm să încetați aceste achiziții de lux”

missing
20 iunie 2019, ora 12:22

Compania Moldovagaz ar fi cumpărat în aceste zile automobile costul cărora ar fi ajungs la un milion și jumătate de euro. Despre aceasta a anunțat prim-ministra Maia Sandu în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului. 

„Am un mesaj și pentru compania Moldovagaz. Tocmai am aflat că acolo se cumpără jeepuri și alte automobile într-o veselie în aceste zile. Înțeleg că suma achizițiilor a fost de un milion și jumătate de euro. Bănuiesc că foarte curând vor veni și vor ruga să includă aceste cheltuieli în tarifele pe care le achită cetățenii. Vă rugăm să încetați aceste achiziții de lux”, a spus prim-ministra.

În planul de achiziții planificat pentru 2019, făcut public de „Moldovagaz”, nu este indicată cumpărarea vreunui automobil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram