/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Azi are loc ultimul examen de BAC din acest an! La ce disciplină sunt testați elevii

21 iunie 2019, ora 10:09

Astăzi are loc ultima probă de Bacalaureat din sesiunea curentă. În acest sens, 470 de elevi alolingvi vor susține examenul la limba maternă. Probele pentru examenul național de bacalaureat au încep la ora 9:00.

Potrivit Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, din numărul total de candidați, 179 vor susține proba la limba bulgară, 260 – la limba găgăuză, iar 31 – la limba ucraineană.

Testele de examen vor fi verificate în perioada 4 și 25 iunie, iar rezultatele vor fi afișate în Centrele de Bacalaureat la data de 26 iunie.

Fiecare candidat își va putea vedea lucrările verificate, accesând site-ul web www.bac.edu.md, în zilele de 26 și 27 iunie, în baza unei parole pe care o va obține de la instituția de învățământ în care și-a făcut studiile.

Candidații la Bacalaureat vor avea la dispoziție 48 de ore pentru depunerea contestațiilor în zilele de 26 și 27 iunie. Rezultatele finale, după examinarea contestațiilor, vor fi anunțate pe data de 4 iulie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram