/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Gheorghe Cavcaliuc reacționează la acuzațiile lui Sorin Stati și ale Nataliei Morari: Faceți publice probele

missing
21 iunie 2019, ora 09:22

Fostul șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, cere de la Sorin Stati și Natalia Morari probe la acuzațiile care i s-au adus aseară la emisiunea Politica de la TV8, precum că acesta ar fi fost implicat în scheme de contrabandă cu alcool etilic și țigări și că ar fi dat indicații de a se instala camere ascunse acasă la Natalia Morari. 

„Astăzi, la canalul TV8, într-o emisiune, o persoană pe nume Stati Sorin a adus învinuiri grave și nefondate la adresa mea. Totodată, moderatoarea emisiunii, Natalia Morari, repetat mi-a adus mie, la rândul ei, niște învinuiri nefondate. Vreau să le spun și celor care au declarat și dumneavoastră, stimați cetățeni, că nu am absolut nici o implicare în cele declarate de cei doi, sunt niște atacuri regizate la adresa mea, scopul evident fiind ponegrirea imaginii mele”, a comentat Gheorghe Cavcaliuc pe rețelele de socializare.

„Fac un apel către doamna Natalia Morari și domnul Sorin Stati să facă publice imediat probele cu implicarea mea directă în aceste cazuri, probe despre care spun că le dețin, că eu a-și fi implicat în cele invocate de ei, iar societatea să-și facă concluzii și cu aceste probe să meargă la organele de drept să depună o sesizare. Dacă astfel de probe există și se demonstrează direct implicarea mea în cele invocate, sunt gata să-mi cer scuze public de la doamna Natalia Morari și domnul Sorin Stati și să răspund în fața legii”, a mai spus Cavcaliuc, cerând dezmințiri publice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram