/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Premierul Sandu: Eliberarea lui Tranga din detenție în arest la domiciliu trezește semne de întrebare

missing
21 iunie 2019, ora 08:24

Prim-ministra Maia Sandu este de părere că eliberarea omului de afaceri Andrei Tranga din detenție în arest la domiciliu, ca și în cazul politicianului Renato Usatîi, trezește mai multe semne de întrebare.

„În momentul în care se ia o decizie diferită decât a fost până acum asta înseamnă că sau prima decizie a fost abuzivă și pentru asta trebuie să răspundă procurorul, sau decizia ulterioară este abuzivă. Când cineva e eliberat fără să i se explice motivul. Toate aceste mișcări din sistem pun mari semne de întrebare despre corectitudinea deciziilor luate de judecători”, a declarat Maia Sandu la emisiunea Punctul pe Azi de la TVR Moldova.

Ieri, omul de afaceri Andrei Tranga a fost eliberat din arestul preventiv din penitenciar și plasat în arest preventiv la domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram