/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Apartamentele distruse văzute de la înălțime. Imagini filmate cu drona ale blocului prăbușit la Otaci

21 iunie 2019, ora 14:31

Apartamente distruse, pereți ruinați, și rămășițe de tavane – sunt imaginile surprinse de o dronă care a filmat blocul care s-a prăbușit la Otaci. Aici marți seara un bloc de locuit s-a prăbușit, lăsând mai multe persoane fără adăpost. 

În prezent toți locatarii din loc au fost evacuați, singurii care mișună lângă clădire sunt salvatorii care verifică dărâmăturile și demontează plăcile din beton.

Precizăm că o partea a unui bloc cu nouă etaje, din localitatea Otaci, s-a prăbușit. Președintele raionului Ocnița, din administrația căruia face parte și orășelul Otaci, a declarat pentru TV8 că sunt analizate două cauze principale: lucrări necalitative de construcție sau apa acumulată la subsolul blocului după ploile din ultima perioadă, care ar fi putut afecta fundamentul clădirii.

Mai jos imaginile surprinse de o dronă:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram