/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ S-a dat startul Jocurilor Europene de la Minsk. Câți sportivi fac parte din lotul Moldovei

missing
22 iunie 2019, ora 12:12

Aseară, la ora 22.00, au fost deschise Jocurile Europene de la Minsk. Din echipa națională olimpică a Republicii Moldova care participă la ediția a II-a a Jocurilor Europene de la Minsk fac parte 50 de sportivi.

Drapelul Republicii Moldova a fost purtat la ceremonia de deschidere de către arcașa în vârstă de 25 de ani Alexandra Mîrca. Tot ea este singura calificată oficial la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

La deschiderea JE de la Minsk a participat și președintele Igor Dodon.

„Mă bucur și sunt mândru că echipa noastră poartă drapelul de stat al Moldovei în fața tribunelor cu zeci de mii de spectatori ale stadionului „Dinamo”, unde sunt prezenți zeci de șefi de stat și de guvern. Doresc sportivilor noștri evoluții frumoase și noi recorduri. Să câștige cel mai puternic”, a declarat șeful statului.

Jocurile Europene de la Minsk se vor încheia pe 1 iulie.

Salut echipa națională olimpică a Republicii Moldova care participă la ediția a II-a a Jocurilor Europene de la Minsk.Mă bucur și sînt mîndru că echipa noastră poartă drapelul de stat al Moldovei în fața tribunelor cu zeci de mii de spectatori ale stadionului „Dinamo”, unde sunt prezenți zeci de șefi de stat și de guvern.Doresc sportivilor noștri evoluții frumoase și noi recorduri. Să cîștige cel mai puternic! Hai, Moldova!****Приветствую Национальную Олимпийскую сборную Республики Молдова на Вторых Европейских играх в Минске! Испытываю радость и гордость от того, что наша дружина несет государственный флаг Молдовы перед многотысячными трибунами стадиона «Динамо». Желаю нашим спортсменам красивых выступлений и новых рекордов. И пусть победит сильнейший!Вперед, Молдова!

Gepostet von Igor Dodon am Freitag, 21. Juni 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram