/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Va candida Maia Sandu la următoarele prezidențiale? Cum răspunde prim-ministra

missing
23 iunie 2019, ora 10:13

Prim-ministra Maia Sandu susține că, cel mai probabil, nu va candida la următoarele alegeri prezidențiale care urmează să aibă loc în 2020.

Lidera PAS spune că există mult de lucru în Guvern și aici trebuie să obțină rezultate. „Noi trebuie aici să lucrăm foarte bine astfel încât oamenii să înțeleagă care sunt scopurile noastre, să simtă ce înseamnă un Guvern bun care lucrează pentru oameni”, a spus politiciana la emisiunea „Piatnița s Anatoliem Golea” de la RTR Moldova.

În opinia ei, anume pe aceste chestiuni trebuie să se concentreze.

Următoarele alegeri prezidențiale urmează să aibă loc în anul 2020, atunci când expiră mandatul actualului șef al statului, Igor Dodon, ales în funcție în noiembrie 2016.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram