/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Detalii despre petrecăreții din Revaca care au ajuns de la nuntă la spital. Cauza intoxicațiilor

24 iunie 2019, ora 11:57

La nunta din satul Revaca, orașul Sângera, au fost intoxicate 21 de persoane, dintre care trei sunt copii. Potrivit medicilor, copiii s-ar fi infectat cu microbul intestinal Salmonella. Micuții au fost internați la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii pe data de 16 iunie, la o zi după desfășurarea petrecerii. La aceeași instituție medicală a fost internată și o mamă. 

„Maturii au fost internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”. Una dintre persoanele internate este din municipiul Bălți, iar alta din raionul Călărași. Totuși, majoritatea celor internați sunt din satul Revaca și din orașul Chișinău. Printre simptomele manifestate la pacienți au fost voma și diareea”, a declarat medicul-șef al Centrului de Sănătate Sângera, Elena Albu.

La nuntă, în total au fost prezente aproximativ o sută de peroane. Bucatele au fost pregătite de către o firmă de catering din capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram