/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Dmitrii Kozak urmează să vină azi la Chișinău. Scopul vizitei

missing
24 iunie 2019, ora 11:18

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon urmează să se întâlnească azi cu vicepremierul rus și reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Moldova, Dmitrii Kozak.

Contactată, purtătoarea de cuvânt a președinției Silvia Pușcă a declarat că nu se știe dacă Kozak a aterizat la Aeroportul Internațional Chișinău sau nu.

Azi la ora 15:00, Dodon, va avea o întrevedere cu Kozak, iar la ora 15:30, aceștia vor susține un briefing la Președinția Republicii Moldova.

În cadrul vizitei de astăzi, sunt preconizate discuții cu întreaga conducere de vârf a Republicii Moldova, cu scopul de a determina prioritățile în vederea aprofundării relațiilor moldo-ruse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram