/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Donică și-a umplut din nou gălețile cu lapte! Cui vrea să i le toarne în cap de această dată

25 iunie 2019, ora 13:17

Președintele Mișcării Profesioniștilor „Speranța Nadeja”, Andrei Donică protestează în fața Procuraturii Generale. Acesta a venit în fața instituției cu două galeți de lapte.

Donica spune că va protesta până când procurorul Eduard Harunjen nu va ieși din clădire.

Protestul de la Procuratura Generală, al Mișcării Profesioniștilor Speranța! Vă invit pe toți la ora 12:00 la o găleată cu lapte preconizată dlui Harunjen!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Președintele formațiunii a devenit cunoscut opiniei publice după ce acum câțiva ani a vărsat o găleată de lapte peste ministrul Finanțelor de atunci, Octavian Armașu. Fapt pentru care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram