/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Majoritatea parlamentară se mărește cu un deputat? Ce spune democratul Dumitru Diacov

missing
25 iunie 2019, ora 09:13

Majoritatea parlamentară, formată de blocul ACUM și Partidul Socialiștilor, s-ar fi mărit cu încă un deputat. Cel puțin așa dă de înțeles președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov. În emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8, democratul a menționat că deputatul Ion Groza, cel care a acces în Parlament în calitate de candidat independent ales pe circumscripția uniominală nr.43, Cahul, s-ar fi alăturat majorității actuale din legislativ.

„- Deja am auzit că un deputat a trecut la coaliția de guvernare. Nu din partea Partidului Democrat. 

– Dintrei cei independenți?

– Se pare că da.”, a spus președintele de onoare al PDM.

Întrebat dacă este vorba despre deputatul Alexandru Oleinic, Dumitru Diacov a răspuns că nu despre el este vorba. „Nu, mi se pare că cel de la Cahul (n.r. Ion Groza)”, a menționat politicianul.

L-am sunat pe Ion Groza pentru a verifica informația, dar telefonul acestuia este deconectat.

În actualul Parlament au acces 35 de deputați din partea Partidului Socialiștilor, 30 din partea PDM, 26 din blocul ACUM, 7 ai Partidului „Șor” și 3 candidați independenți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram