A cerut demisia primarului, însă Codreanu a direcționat-o mai întâi spre Procuratura Generală. Este vorba despre fosta șefă interimară a Întreprinderii Municipale „Piața Centrale” care astăzi, într-o conferință de presă a cerut demisia edilului.

Contactat pentru o reacție la acest subiect, primarul interimar Ruslan Condreanu a evitat să ne de-a un comentariu.

”Nu comentez, să de-a explicații al Procuratură mai întâi”, a spus Codreanu.

Totodată, Codreanu a comentat acuzațiile aduse de Buștiuc în adresa acestuia, precum că primarul i-ar fi denigrat imaginea și ar fi demis-o din funcție pe nedrept.

Sunt niște acuzații ai unui om care nu vrea să plece din funcție. Sunt niște interese de la diferite clanuri de la Piața Centrală, iar acuma încearcă fiecare să tragă plapuma peste ei. Eu am spus că nu vreau să fiu complice la nici o acțiune și toate sesizările pe care le-am primit le-am trimis la Procuratură și la Ministerul de Interne”, a mai spus Codreanu.

Lilia Buștiuc a fost demisă din funcție săptămâna trecută, de către primarul interimar Ruslan Codreanu. Edilul a spus că agenții economici sunt impuși să plătească ilicit sume mari de bani pentru prelungirea autorizațiilor sau alte servicii.

Vezi și:

/VIDEO/ Fosta șefă a Pieței Centrale, Lilia Buștiuc îi cere demisia primarului interimar Ruslan Codreanu

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!