Reacția lui Ruslan Codreanu, după ce fosta șefă a „Pieței Centrale” i-a cerut demisia

25 iunie 2019, ora 15:46

A cerut demisia primarului, însă Codreanu a direcționat-o mai întâi spre Procuratura Generală. Este vorba despre fosta șefă interimară a Întreprinderii Municipale „Piața Centrale” care astăzi, într-o conferință de presă a cerut demisia edilului.

Contactat pentru o reacție la acest subiect, primarul interimar Ruslan Condreanu a evitat să ne de-a un comentariu.

”Nu comentez, să de-a explicații al Procuratură mai întâi”, a spus Codreanu.

Totodată, Codreanu a comentat acuzațiile aduse de Buștiuc în adresa acestuia, precum că primarul i-ar fi denigrat imaginea și ar fi demis-o din funcție pe nedrept.

Sunt niște acuzații ai unui om care nu vrea să plece din funcție. Sunt niște interese de la diferite clanuri de la Piața Centrală, iar acuma încearcă fiecare să tragă plapuma peste ei. Eu am spus că nu vreau să fiu complice la nici o acțiune și toate sesizările pe care le-am primit le-am trimis la Procuratură și la Ministerul de Interne”, a mai spus Codreanu.

Lilia Buștiuc a fost demisă din funcție săptămâna trecută, de către primarul interimar Ruslan Codreanu. Edilul a spus că agenții economici sunt impuși să plătească ilicit sume mari de bani pentru prelungirea autorizațiilor sau alte servicii.

Vezi și:

/VIDEO/ Fosta șefă a Pieței Centrale, Lilia Buștiuc îi cere demisia primarului interimar Ruslan Codreanu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram