/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

ANI s-a autosesizat privitor la directoarea AGEPI, Lilia Bolocan care și-ar fi angajat rudele în subordine

missing
26 iunie 2019, ora 13:03

Agenția Națională pentru Integritate (ANI) s-a autosesizat privitor la directoarea Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), Lilia Bolocan, care și-ar fi angajat câteva rude în subordine.

Astfel, într-un comunicat,  că ANI specifică: „urmare a apariției în spațiul public a informațiilor precum că directoarea AGEPI, Lilia Bolocan, și-ar fi angajat rude în cadrul instituției pe care o conduce, Autoritatea Națională de Integritate (ANI) informează despre faptul că s-a autosesizat în acest sens.

Inspectoratul de Integritate al ANI va examina, în limita competențelor sale, faptele expuse în materialul jurnalistic, se mai arată în comunicat.

Potrivit realitatea.md, în cadrul Agenției, ar activa două surori de-ale Liliei Bolocan – Tatiana Rusu, în calitate de consultant principal în secția mărci naționale și Cristina Mocanu, în calitate de specialist principal în direcția comunicare cu mass-media, dar și un oarecare cumnat care ar fi recepționist.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram