/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Procurorii aplică SECHESTRU pe mai multe bunuri ale lui Ilan Șor. Acestea au tangență cu afacerile Duty Free

missing
26 iunie 2019, ora 11:51

Procurorii au aplicat sechestru pe mai multe bunuri care aparțin deputatului Ilan Șor. Informația a fost confirmată pentru TV8 de șefa interimară a Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor.

Nu cunoaștem deocamdată valoarea bunurilor pe care a fost pus sechestru, reprezentanții Procuraturii Anticorupție vor reveni cu detalii la acest subiect ulterior. Știm însă că bunurile aparțin unor companii de ale lui Ilan Șor și că sechestrul are legătură cu dosarele privind frauda bancară în care este vizat deputatul.

„A fost aplicat sechestru, de fapt, acum suntem încă în proces, pe mai multe bunuri. Sunt bunuri care aparțin mai multor companii, inclusiv companii care gestionează regimul de vânzare a bunurilor Duty Free. Sunt vizați mai mulți agenți economici. Este vorba despre investigația fraudei bancare”, a declarat Adriana Bețișor pentru TV8.

Revenim cu detalii pe parcursul zilei.

Ilan Șor a fost condamnat în primă instanță la 7,5 ani de închisoare. Dosarul se află de mai multe luni la Curtea de Apel Cahul, unde azi are loc o nouă ședință de judecată. Nu se știe deocamdată dacă deputatul participă la ședința de azi. Anterior, în presă au apărut informații precum că acesta a părăsit țara.

Recent, Mold-street a scris că Ilan Șor și-ar fi vândut afacerile Duty-Free.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram