/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ A fost invitat Vlad Filat la Comisia de anchetă privind furtul bancar? Răspunsul ex-premierului

missing
26 iunie 2019, ora 12:01

Săptămâna trecută fostul prim-ministru Vlad Filat a anunțat, prin intermediul unui mesaj transmis de avocații săi, că este gata să ofere informații prețioase Comisiei parlamentare de anchetă care investighează furtul din sistemul bancar. Astăzi, la ședința de judecată care a avut loc la Curtea de Apel Chișinău, ex-premierul a fost întrebat de reporterul TV8 dacă a fost invitat la comisie pentru audieri.

„- Domnule Filat, ați fost invitat la comisia pentru audieri. – Nu”, a răspuns Filat, fiind rezervat în declarații.

Ieri, deputatul Alexandru Slusari a fost întrebat de reporterul TV8 dacă ar fi posibil ca Vlad Filat să fie audiat de comisie în condițiile în care acesta se află în penitenciar, Alexandru Slusari a precizat că vor fi analizate aspectele tehnice doar atunci când se va decide dacă fostul premier ar trebui să facă declarații în fața deputaților din comisia de anchetă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram