/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Directorul Serviciului Vamal pleacă din funcție

missing
27 iunie 2019, ora 13:33

Directorul Serviciului Vamal, Vitalie Vreabie, pleacă din funcție. Acesta și-a depus mandatul după trei ani de activitate. Astăzi și-a luat rămas bun de la angajații instituției, le-a mulțumit pentru colaborare, dar a făcut și o totalizare a reformelor implementate de-a lungul anilor.

„Reformele începute acum trei ani au pus bazele unui amplu proces de modernizare a autorității vamale. Acestea au vizat, preponderent, modernizarea infrastructurii posturilor vamale, crearea de noi zone de control vamal, dezvoltarea sistemelor informatice, sporirea calității controlului vamal și descurajarea fraudelor vamale, precum și sporirea veniturilor administrate”, se spune într-un comunicat de presă emis de Serviciul Vamal.

Vitalie Vrabie i-a urat în avans mult succes candidatului care va câștiga concursul de ocupare a funcției de director al Serviciului Vamal.

Potrivit Legii cu privire la Serviciul Vamal, directorul instituției este numit în funcţie de către ministrul Finanţelor pe un termen de cinci ani. Vitalie Vrabie a ocupat fotoliul de director al Serviciului Vamal pe 18 martie 2016.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram