/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Explicația lui Gamurari, de ce Rusia i-a mai intentat un dosar lui Plahotniuc

missing
27 iunie 2019, ora 11:38

Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat (PDM), Vitalie Gamurari, spune că anunțul de ieri făcut de reprezentanții Ministerului de Interne al Federației Ruse despre faptul că pe numele lui Vlad Plahotniuc, ex-președinte al PDM, a mai fost intentat un dosar, este consecința faptului că fostul lider al democraților a refuzat planul Moscovei de federalizare a Republicii Moldova.

„Zilele acestea, Vlad Plahotniuc plătește prețul refuzului de a lăsa Republica Moldova ȋn mâinile Rusiei și ale marionetelor sale de la Chișinău. Dosarele deschise la Moscova și cele care se pregătesc la noi ȋn țară sunt consecințele faptului că domnul Plahotniuc nu a fost de acord cu planul Kozak de federalizare și că a demascat finanțarea ilegală a socialiștilor”, a comentat Vitalie Gamurari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram